Aláírási címpéldány információk - letöltés, megrendelés

Aláírási címpéldány

Aláírási címpéldány elektronikus es3 aktába csomagolt pdf dokumentum. Az es3 akta kicsomagolásához az ingyenes e-szignó program szükséges.

Szolgáltatásunkon keresztül 0-24 órában közvetlenül a Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat adatbázisából hiteles, hatályos, (aktuális napi frissítésű) adatokhoz juthat hozzá.


Aláírási címpéldány felhasználása

Meghatározott tartalmi és formai kellékekkel rendelkező, közjegyző által hitelesett okirat, amely a cég képviseletében aláírásra jogosultak - cégbejegyzésre jogosultak - aláírásának mintáját tartalmazza. ,
Célja, hogy a jogosult személyeken kívül más ne járhasson el a szervezet képviseletében, és nevében ne vállalhasson kötelezettségeket.


Online kézbesítés

Automatikus online szolgáltatás, 0-24 órában letölthető. Az aláírási címpéldány online dokumentum, fizetés után azonnal e-mailben kapja meg a Vásárló. 

Az aláírási címpéldányokat nem minden esetben tartalmazza az Országos Cégnyilvántartó és Céginformációs Rendszer. Amennyiben az aláírási címpéldány nem elérhető, a rendszer automatikusan visszaterheli a dokumentum díját a Vásárlónak.


Aláírási címpéldány tartalma

Az aláírási címpéldány tartalmazza az adott cég képviseletében aláírásra jogosultak - cégbejegyzésre jogosultak - aláírásának mintáját.


ES3 fájl megnyitása

Az .es3 fájlok megnyitása az e-Szigno programmal lehetséges. A program legfrissebb verziójának letöltéséhez kattintson erre a linkre: Es3 fájl megnyitás - E-Szigno program letöltése (Vagy keresse fel az e-szigno.hu oldalt.)


Aláírási címpéldány minta

Az ingyenes e-szignó programmal megynitott .es3 aktában a bal oldalon található meg a pdf aláírási címpéldány. Duplakattintással a pdf dokumentum megnyitható és ezután lementhető a saját gépre.

Aláírási címpéldány minta pdf megnyitása új ablakban

Rendelje meg most a keresett aláírási címpéldányt, melyhez először keressen a cégre a fenti cégkeresővel!