Fizetési módok

A CégTaláló segítségével gyorsan, kényelmesen, sorban állás nélkül beszerezheti bármely magyarországi bejegyzett cég hiteles és hatályos cégkivonatát, mérlegét, eredménykimutatását és névjegyét, mindezt közvetlenül az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium céginformációs adatbázisából. A cégdokumentumokat letöltheti honlapunkról digitális (HTML vagy PDF) formában, de közhiteles cégkivonatot is rendelhet, amelyet postán vagy futárral kézbesítünk.
E-hiteles cégkivonat is letölthető, melyen az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Céginformációs Szolgálatának elektronikus aláírása, valamint időbélyege szerepel. (bővebb információért kérjük, kattintson ide)
A CégTalálón ezen kívül regisztráció nélkül böngészhet a magyarországi cégek adatbázisában, így megtudhatja, hogy egy adott cég be van-e jegyezve vagy sem, illetve indult-e a keresett cég ellen felszámolási- vagy csődeljárás. Hiteles, pontos találatot a cégjegyzékszám szerinti keresés ad! A cégkeresés a CégTaláló saját, frissített cégnév adatbázisban történik, melynek esetleges pontatlanságáét az üzemeltető nem vállal felelősséget.

Tudnivalók a cégdokumentumokról

A CégTalálóról egyrészt letölthet online (digitális) cégdokumentumokat, és postai vagy futáros szállítással rendelhet közhiteles cégkivonatot is. Minden dokumentum hiteles, hatályos adatokat tartalmaz, és közvetlenül az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium céginformációs adatbázisából származik. Az online (digitális, HTML vagy PDF formátumú) cégdokumentumokat közvetlenül letöltheti számítógépére, és azokat bármikor kinyomtathatja. Ezeken - lévén nem papíralapú dokumentumok - nem szerepel az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium vagy a Cégbíróság pecsétje.
E-hiteles cégkivonat egy elektonikus aláírással ellátott cégdokumentum, melyen az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Céginformációs Szolgálatának elektronikus aláírása, valamint időbélyege szerepel. Az E-hiteles cégkivonaton az aláírás fokozott biztonságú, ennek megfelelően a dokumentum bizonyító erejű. (bővebb információért kérjük, kattintson ide)

A közhiteles cégkivonat papíralapú dokumentum, szerepel rajta az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium pecsétje. Ezt postán, (elsőbbségi küldeményként) vagy futárral juttatjuk el Megrendelőinkhez.

Tapasztalataink szerint az online letöltött és kinyomtatva benyújtott cégdokumentumokat sok helyen elfogadják, de sok helyen ragaszkodnak a közhiteles cégdokumentumokhoz. Javasoljuk, hogy a megrendelés előtt kérdezze meg a befogadó intézményt, hogy ragaszkodnak-e a közhiteles cégkivonathoz, vagy elfogadják az E-hiteles cégkivonatot (mely bizonyító erejű), esetleg ugyancsak hiteles, onine letöltött (és később kinyomtatott) cégkivonatot.

Cégminősítés (Credit Check Riport)
Online rendelhet rendszerünkön keresztül cégminősítő riportokat is.
Megrendelését követően a cégminősítéseket a Risk Management területén piacvezető Dun & Bradstreet szakértői akár 5 órán belül eljuttatják Önnek. további információ >>>

Tudnivalók a fizetési módokról

Annak érdekében, hogy minél szélesebb körben elérhetővé tegyük szolgáltatásunkat, a CégTalálón ötféle fizetési mód áll rendelkezésre a cégdokumentumok kifizetéséhez.

A bankkártyás fizetést azoknak ajánljuk, akik internetes fizetésre alkalmas bankkártyával rendelkeznek. Internetes fizetésre a Visa, Visa Electron, EuroCard és Mastercard típusú bankkártyák, az összes dombornyomású kártya, valamint az egyes bankok által speciálisan online fizetésre kibocsátott kártyák használhatók.

OTPay bankkártyás fizetés - Az OTPay bankkártyás fizetést azoknak a vásáróinknak ajánljuk, akik okostelefonnal rendelkeznek, esetleg mobiltelefonon keresztül hazsnálják a oldalt. Az OTPay applikációt le kell tölteni, majd megadni a bankkártya adatokat. OTPay alkalmazás letöltése: iPhone, Android 

Az OTPay mobil fizetési mód során, a hagyományos internetes vásárlásoktól eltérően, nincs szükség bankkártya adatok megadására. Vásárláskor a fizetést a saját okostelefonján, az Ön által választott mPIN megadásával hagyja jóvá.

Az OTPay alkalmazásba banktól független, alábbi kibocsátott kártya típusok regisztrálhatók: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express.

OTPay fizetéshez szükséges: Okostelefon,  (Wi-Fi vagy mobilinternet hozzáférés) ; OTPay alkalmazás letöltése; OTPay alkalmazásban regisztrált és aktivált internetes fizetésre alkalmas bankkártya 


A telefonos fizetés emelt díjas telefonszám tárcsázásával valósul meg. Ez a fizetési mód minden mobil és vezetékes hálózatból lehetséges abban az esetben, ha az emelt díjas (06-90-nel kezdődő) telefonszámok nincsenek letiltva.

Online banki átutalás: A fizetés bármelyik bankból lehetséges. A szolgáltatás azonban csak a fizetési tranzakció nyugtázásakor teljesül. A nyugtázás függ attól, hogy milyen bankból, illetve mikor történik az utalás.

A mobil vásárlást a T-Mobile, Telenor és Vodafone ügyfelei vehetik igénybe.

Közhiteles cégkivonat futáros kiszállítással történő rendelése esetén lehetőség van készpénzzel történő fizetésre is. A közhiteles cégkivonat árán felül a futár kézbesítési díja és az utánvét díja a Megrendelőt terheli.

További fontos tudnivalók

Bármelyik fizetési módot is választja, az online (nem papíralapú) dokumentumokat a sikeres fizetést követően azonnal letöltheti számítógépére (Cégminősítés esetében 5 munkaórán belül). Emellett a rendszer sikeres fizetéskor a megadott e-mail címre is automatikusan elküldi a dokumentumot. A megrendelés és a fizetés minden lépésénél súgó segíti az eligazodást.

Címkék: ,

Közhiteles papíralapú dokumentumok és elektronikus társasági szerződések teljesítése 2019.08.08—2019.08.23 között szünetel!!!

2019.08.08-án csütörtök 12:00 óra és 2019.08.23 között beérkező és e-mailben visszaigazolt megrendeléseket 2019.08.27-én, kedden szállítjuk vagy küldjük meg e-mailben, futáros kiszállítás esetén délután 14-17 óra között, postai kézbesítés esetén, ugyancsak a tárgynapon kerül postázásra a küldemény (elsőbbséggel).

Az online cégkivonat, E-hiteles, E- közhiteles cégkivonat, Cégminősítés, Cégtörténet (cégmásolat), Névjegy, Mérleg, letöltés zavartalanul működik.

Cégkivonat típusok

Céges bankszámlát nyitna, vagy pályázatot adna be?
Válassza a megfelelő cégdokumentum típust!
Fizetési lehetőségek
Miért várna a cégdokumentumra?
1 percen belül, online fizethet!
Szállítási idő
Miért állna sorban?
Akár 3 perc múlva megkapja emailben a cégkivonatát!

Kapcsolat

Cégbíróság.com
Tel: 06-1-225-7603
E-mail: cegtalalo@cegtalalo.hu
A Cégbíróság oldalt a Voxinfo Kft üzemelteti.