Céges bankszámlát nyitna, vagy pályázatot adna be?

Válassza a megfelelő cégdokumentum típust!
 Tovább

Miért várna a cégdokumentumra?

1 percen belül, online fizethet !
 Tovább

Miért állna sorban?

Akár 3 perc múlva megkapja emailben a cégkivonatát !
 Tovább

Cégbíróság.com - fizetési módok

A Cégbíróság.com segítségével gyorsan, kényelmesen, sorban állás nélkül beszerezheti bármely magyarországi bejegyzett cég hiteles és hatályos cégkivonatát, mérlegét, eredménykimutatását és névjegyét, mindezt közvetlenül az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium céginformációs adatbázisából. A cégdokumentumokat letöltheti honlapunkról digitális (HTML vagy PDF) formában, de közhiteles cégkivonatot is rendelhet, amelyet postán vagy futárral kézbesítünk.
E-hiteles cégkivonat is letölthető, melyen az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Céginformációs Szolgálatának elektronikus aláírása, valamint időbélyege szerepel.
A Cégbíróság.com-on ezen kívül regisztráció nélkül böngészhet a magyarországi cégek adatbázisában, így megtudhatja, hogy egy adott cég be van-e jegyezve vagy sem, illetve indult-e a keresett cég ellen felszámolási- vagy csődeljárás. Hiteles, pontos találatot a cégjegyzékszám szerinti keresés ad! A cégkeresés a Cégbíróság.com saját, frissített cégnév adatbázisban történik, melynek esetleges pontatlanságáét az üzemeltető nem vállal felelősséget.

Tudnivalók a cégdokumentumokról

A Cégbíróság.com-ról egyrészt letölthet online (digitális) cégdokumentumokat, és postai vagy futáros szállítással rendelhet közhiteles cégkivonatot is. Minden dokumentum hiteles, hatályos adatokat tartalmaz, és közvetlenül az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium céginformációs adatbázisából származik. Az online (digitális, HTML vagy PDF formátumú) cégdokumentumokat közvetlenül letöltheti számítógépére, és azokat bármikor kinyomtathatja. Ezeken - lévén nem papíralapú dokumentumok - nem szerepel az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium vagy a Cégbíróság pecsétje.
E-hiteles cégkivonat egy elektronikus aláírással ellátott cégdokumentum, melyen az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Céginformációs Szolgálatának elektronikus aláírása, valamint időbélyege szerepel. Az E-hiteles cégkivonaton az aláírás fokozott biztonságú, ennek megfelelően a dokumentum bizonyító erejű. (bővebb információért kérjük, kattintson ide)

A közhiteles cégkivonat papíralapú dokumentum, szerepel rajta az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium pecsétje. Ezt postán, (elsőbbségi küldeményként) vagy futárral juttatjuk el Megrendelőinkhez.

Tapasztalataink szerint az online letöltött és kinyomtatva benyújtott cégdokumentumokat sok helyen elfogadják, de sok helyen ragaszkodnak a közhiteles cégdokumentumokhoz. Javasoljuk, hogy a megrendelés előtt kérdezze meg a befogadó intézményt, hogy ragaszkodnak-e a közhiteles cégkivonathoz, vagy elfogadják az E-hiteles cégkivonatot (mely bizonyító erejű), esetleg ugyancsak hiteles, online letöltött (és később kinyomtatott) cégkivonatot.

Cégminősítés (Credit Check Riport)
Online rendelhet rendszerünkön keresztül cégminősítő riportokat is.
Megrendelését követően a cégminősítéseket a Risk Management területén piacvezető Dun & Bradstreet szakértői akár 5 órán belül eljuttatják Önnek. további információ >>>

Tudnivalók a fizetési módokról

Annak érdekében, hogy minél szélesebb körben elérhetővé tegyük szolgáltatásunkat, a CégTalálón ötféle fizetési mód áll rendelkezésre a cégdokumentumok kifizetéséhez.

A bankkártyás fizetést azoknak ajánljuk, akik internetes fizetésre alkalmas bankkártyával rendelkeznek. Internetes fizetésre a Maestro, Visa, Visa Electron, EuroCard és Mastercard típusú bankkártyák, az összes dombornyomású kártya, valamint az egyes bankok által speciálisan online fizetésre kibocsátott kártyák használhatók.

Online banki átutalás: A fizetés bármelyik bankból lehetséges. A szolgáltatás azonban csak a fizetési tranzakció nyugtázásakor teljesül. A nyugtázás függ attól, hogy milyen bankból, illetve mikor történik az utalás.

Fizetés készpénzben:
Közhiteles cégkivonat futáros kiszállítással történő rendelése esetén lehetőség van készpénzzel történő fizetésre is. A közhiteles cégkivonat árán felül a futár kézbesítési díja a Megrendelőt terheli.

További fontos tudnivalók

Bármelyik fizetési módot is választja, az online (nem papíralapú) dokumentumokat a sikeres fizetést követően azonnal letöltheti számítógépére (Cégminősítés esetében 5 munkaórán belül). Emellett a rendszer sikeres fizetéskor a megadott e-mail címre is automatikusan elküldi a dokumentumot. A megrendelés és a fizetés minden lépésénél súgó segíti az eligazodást.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További információ