Cégkivonat, közhiteles cégkivonat, es3 cégkivonat minta

Cégkivonat

Az alapvető cégdokumentum, mely elektronikus formában tölthető le.

Közhiteles cégkivonat

A cégkivonat hagyományos, papír alapú, közhiteles formája. A közhiteles cégkivonat hitelességi szintje a legmagasabb, minden helyen elfogadják.

E-hiteles cégkivonat

A cégkivonat új, digitálisan aláírt, hitelesített típusa. A bankok nagy része elfogadja a céges bankszámla nyitáshoz, ügyintézéshez.

Cégminősítés

A cégminősítés a D&B Credit Check Report szolgáltatást takarja, mely számos céges adat alapján részletes felvilágosítást nyújt a cég működésével, eredményeivel, hitelképességével kapcsolatban.

Cégmásolat

A cégkivonat azon formája, mely nem csak egy pillanatfelvétel, nem csak a jelenlegi állapotot mutatja meg, hanem részletes információkkal szolgál a múltbéli változásokról is.

Mérleg, eredménykimutatás

A mérleg és eredménykimutatás a konkurenciaelemzés egyik alapvető eszköze, adott cég adott időszakának pontos pénzügyi eredményeit mutatja meg.

Cég névjegy

A céges névjegy az alapvető céginformációkat tartalmazza, rövid, áttekinthető formában.

Közhiteles papíralapú dokumentumok és elektronikus társasági szerződések teljesítése 2019.08.08—2019.08.23 között szünetel!!!

2019.08.08-án csütörtök 12:00 óra és 2019.08.23 között beérkező és e-mailben visszaigazolt megrendeléseket 2019.08.27-én, kedden szállítjuk vagy küldjük meg e-mailben, futáros kiszállítás esetén délután 14-17 óra között, postai kézbesítés esetén, ugyancsak a tárgynapon kerül postázásra a küldemény (elsőbbséggel).

Az online cégkivonat, E-hiteles, E- közhiteles cégkivonat, Cégminősítés, Cégtörténet (cégmásolat), Névjegy, Mérleg, letöltés zavartalanul működik.

Cégkivonat típusok

Céges bankszámlát nyitna, vagy pályázatot adna be?
Válassza a megfelelő cégdokumentum típust!
Fizetési lehetőségek
Miért várna a cégdokumentumra?
1 percen belül, online fizethet!
Szállítási idő
Miért állna sorban?
Akár 3 perc múlva megkapja emailben a cégkivonatát!

Kapcsolat

Cégbíróság.com
Tel: 06-1-225-7603
E-mail: cegtalalo@cegtalalo.hu
A Cégbíróság oldalt a Voxinfo Kft üzemelteti.